Meteen naar de inhoud

CEVA Logistics - Stichting Najiba Samenwerking voor Winterhulp na Marokkaanse Aardbeving

Aan: Alle medewerkers van CEVA Logistics

Van: Stichting Najiba

Onderwerp: Dankbetuiging voor Samenwerking Winterhulp Marokkaanse Aardbeving

Geachte medewerkers van CEVA Logistics,

Wij, Stichting Najiba, willen onze oprechte waardering uitspreken voor de buitengewone inzet en toewijding die CEVA heeft getoond in de samenwerking om hulp te bieden aan de slachtoffers van de recente aardbeving in Marokko.

In de nasleep van de aardbeving hebben we samen als organisaties niet alleen gezorgd voor een naadloze samenwerking, maar hebben we ook blijk gegeven van ons diepe medeleven en ons gezamenlijke verlangen om te helpen. Deze inspanningen weerspiegelen de ware geest van humanitaire hulp en solidariteit, waarden die diep geworteld zijn in onze organisaties.

Het team bij CEVA Logistics heeft ons in deze onderneming ongelooflijk geholpen. Mede dankzij de inzet van CEVA kunnen we voorzien in de samenstelling van noodhulpgoederen, waardoor het leed van velen wordt verzacht. De bereidheid om samen te werken en onze missie te ondersteunen maakt een wezenlijk verschil voor de getroffen gemeenschappen.

We zijn bijzonder trots op onze gezamenlijke samenwerking die, in deze uitdagende tijden, hebben laten zien hoeveel we kunnen bereiken wanneer we samenwerken. Onze gezamenlijke capaciteit om snel te reageren op noodsituaties en onze bereidheid om onze gezamenlijke middelen in te zetten voor het welzijn van anderen zijn werkelijk bewonderenswaardig.

Laat deze samenwerking met Stichting Najiba en CEVA Logistics en onze inzet voor de slachtoffers van de Marokkaanse aardbeving een herinnering zijn aan de impact die we gezamenlijk kunnen hebben wanneer we ons verenigen voor een nobel doel. We moeten ons blijven inzetten voor het verlenen van hulp aan degenen die het meest nodig hebben en onze gezamenlijke steun blijven uitbreiden naar de gemeenschappen die ons nodig hebben.

Nogmaals, onze oprechte dank aan iedereen bij CEVA Logistics die betrokken is bij dit initiatief. Laten we deze samenwerking voortzetten en blijven bijdragen aan een wereld waar mededogen en solidariteit voorop staan.

Met vriendelijke groet,

 

Stichting Najiba