Ga naar de inhoud

De oprichting van stichting Najiba

“Ik krijg vaak de vraag waar de naam Najiba vandaan komt. Najiba was een hele lieve, zachte, maar vooral zorgzame vrouw. Zij stond altijd klaar voor anderen en ze hield ervan om mensen te helpen. Ik herinner me nog heel goed dat ze samen met mijn neef en ik naar de speeltuin ging en dat ze een glimlach op onze gezicht wilde zien.

Deze prachtige vrouw is mijn oudste  zus rahimaha Allaah.

Deze stichting is dan ook opgericht ter nagedachtenis van mijn zus Najiba en heeft als doel : zoveel mogelijk mensen te helpen met dezelfde liefde en passie zoals mijn lieve zus dat deed.

Mijn zus heeft op 39 jarige leeftijd de strijd tegen kanker verloren en is heen gegaan naar haar Schepper terwijl ze twee jonge pareltjes, haar dochters, heeft achtergelaten. Mijn zus, moge Allaah haar genade schenken, deed veel vrijwilligerswerk en zorgde goed voor ouderen en kinderen. Zij stond ook voor iedereen klaar wanneer zij problemen hadden of als luisterend oor.

Na haar overlijden heb ik besloten om in haar naam een stichting op te zetten en haar werk voort te zetten zodat zij insha’a Allaah samen met onze volgers, leden en donateurs de vruchten ervan plukken.

 

Ik wil daarom iedereen bedanken die dit mogelijk maakt omwille van Allaah soubhanaho wa ta’ala.

Wij vragen Allaah om onze prachtige stichting die wij samen met jullie hebben opgericht, te zegenen en te beschermen. Wij vragen Allaah om ons kracht en geduld te geven. Wij vragen Allaah om elke daad die wij verrichten te accepteren mede in de naam van mijn zus Najiba.

Moge Allaah ons allemaal rijkelijk belonen. Ameen”

Jullie broeder in de islaam.
Mourad