Ga naar de inhoud

Stichting Najiba Waterput project

De Profeet ﷺ zegt:

” Als iemand een put graaft, dan ontvangt hij voor elke dorstige djinn, mens of vogel die ervan drinkt een beloning van Allaah tijdens de Opstandingsdag. “

Wij hebben jullie steun nodig. Zonder jullie steun kunnen we de behoeftigen in Marokko niet voorzien van een waterput. Moge Allah SWT jullie rijkelijk belonen.

Veel gestelde vragen:
Kan ik een waterput doneren voor mijn dierbaren?

Ja u kunt doneren voor uw dierbaren maar u krijgt geen waterput “op naam”. Alle donaties die binnenkomen worden gebruikt voor algemene waterputten.

Kan ik kiezen waar een waterput komt?

Wij weten dat er veel behoefte is aan waterputten. Daarom hebben wij ons eigen team dat contact heeft met de lokale bewoners en weten dus heel goed waar behoefte is aan water.

Ik wil toch graag een hele waterput doneren. Is dat mogelijk?

Een gemiddelde waterput in het zuiden kost rond de € 4.000. U kunt dit bedrag overmaken naar onze rekening met vermelding: Donatie Waterput

Ik heb gedoneerd, krijg ik bericht wanneer een waterput gerealiseerd is?

De waterputten zijn een algemene sadaqa en alle donateurs zijn “anoniem”. Ook wanneer u een het hele bedrag voor een waterput doneert, zal deze donatie gebruikt worden als anonieme donatie. U krijgt dus geen bericht maar uw beloning voor deze prachtige daad is natuurlijk bij Allaah.

Meer zien?

Bekijk onze Youtube playlist voor alle waterputten die wij tot op heden hebben kunnen realiseren dankzij jullie steun!

Onze laatste waterput project: