Ga naar de inhoud

Winter projecten

Stichting Najiba gaat elke winter een maand lang op pad om behoeftigen te voorzien van dekens, kleding, voedsel, medicijnen en hulp.

Help de behoeftigen de winter door

Video afspelen
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Dekens | Kleding

Tijdens de wintermaanden zijn dekens en warme kleding hard nodig. Met dank aan jullie donaties kunnen wij ze dit uitdelen aan de behoeftigen.

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Voeding | BOODSCHAPPEN

Wij kopen bepaalde voedingsmiddelen in zoals; meel, olie, rijst, suiker, linzen en bonen. Dit verdelen wij onder de behoeftigen.

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

medicijnen

Goede zorg en medicatie is niet vanzelfsprekend voor iedereen. Stichting Najiba helpt met het kopen van medicatie voor die mensen.

Zakaat

Het uitgeven van zakaat zegent jouw bezittingen, reinigt de ziel van gierigheid en is goedheid naar de armen en behoeftigen.

Winterproject 2022/2023

Winteractie etc/

Afgelopen winterprojecten

Ieder jaar weer is Stichting Najiba actief in Marokko tijdens de wintermaanden. Voornamelijk in de Atlas gebergte waar de winters heel streng kunnen zijn, maar ook bezoeken we de hulpbehoevende in het noorden en zuiden van Marokko. De mensen die weinig of niks hebben die hebben uw hulp het hardst nodig.

U kunt helpen door een donatie te doen. Met dat geld kunnen wij dekens, kleding, voedsel, medicijnen en geld geven aan de hulpbehoevende.

Als je geld doneert aan een specifieke project dan word het gehele bedrag wat je doneert ook daar aan besteed.  

Je bent verplicht zakaat te betalen wanneer je aan twee voorwaarden voldoet.

Wil je weten welke twee voorwaarden dat zijn? Klikt dan op de onderstaande link.

Meer info Zakaat

Heb je een vraag die niet beantwoord is? Je kan gebruikmaken van onze chat functionaliteit op de website of je kan een mail sturen naar info@stichting-najiba.nl