Ga naar de inhoud

Social

Facebook
youtube
LinkedIn
Instagram

Social

Volg ons!

Hulpvraag? Lees deze vragen eerst

Wij hebben zelf plaatselijke vrijwilligers die de hulpbehoevenden goed kennen. Wij nemen dus geen aanvragen aan omdat wij zelf de meest behoeftige opzoeken.

Wij kunnen de vele hulpverzoeken onmogelijk aan dus wij hebben besloten alleen de eigen hulpverzoeken zoveel mogelijk af te werken.

Wij adviseren iedereen om zelf initiatief te nemen bij familie en kennissen in te zamelen. Zeker wanneer het gaat om familie en bekenden in Marokko. Wij proberen juist die mensen te bereiken die niemand hebben.

Duaa, oproep of inzameling?

Wij kunnen helaas geen oproepen op onze site en social media plaatsen voor dit soort verzoeken. Wij hebben dan niet alleen ontelbare verzoeken die we moeten honoreren maar wij hebben geen zicht op de financiën. Helaas hebben wij daar slechte ervaringen mee.

van u. Maar wij plaatsen geen duaa of persoonlijke verzoeken

Ook hier hebben wij besloten om geen doorstuurberichten te plaatsen en oproepen. Wij willen ten alle tijden onze betrokkenheid kunnen verantwoorden.

Moge Allaah het accepteren van u. Maar wij plaatsen geen duaa of persoonlijke verzoeken. Wij en de hulpbehoevenden doen wel altijd duaa voor alle donateurs en leden….dat is echt voldoende als Allaah het accepteert.

Heeft u een andere vraag? Mail ons naar info@najiba.nl

Let op!

Wegens de vele hulpverzoeken die wij ontvangen zijn wij genoodzaakt om geen nieuwe verzoeken aan te nemen. Hierdoor kunnen wij ons focussen op alle lopende en geplande projecten.